Opdrachten OES: T4 N4 periode 1

lss01Je kunt voor OES kiezen uit 3 opdrachten. Je bouwt zelf en levert zelf je werk op. Samenwerken mag.

Optie 1 een 2e locatie groupwise:

Bouw een tweede postkantoor in het zelfde domein. Beide postkantoren ontvangen en e-mail en leveren het af. Als er verbinding is wisselen ze de mail uit.

Optie 2 een Zenworks:

Bereid een demonstratie voor van zenworks. Laat zien dat je software installaties, updates kan laten uitvoeren en dat je software kunt laten verwijderen van een client. Dit alles remote.

Met ZENworks® Configuration Management kunt u de totale beheerkosten verlagen aan de hand van een unieke, beleidsgebaseerde benadering waarmee u het installeren van software en updates, het herstellen van fouten en de migratie van desktopcomputers kunt automatiseren. Met een compleet scala van flexibele installatie- en implementatiemogelijkheden biedt ZENworks Configuration Management u geavanceerde configuratiebeheermogelijkheden, zoals extern beheer, identiteitsmigratie, implementatie en onderhoud van standaard besturingssystemen (Standard Operating Environments, SOE's), inventarisatie van hardware en software, activabeheer, optimale levering van zowel op desktops als op servers gebaseerde applicaties en nog veel meer.

Optie 3 Teaming and conferencing:

Bouw een omgeving waarin gebruikers kunnen samenwerken en werk kunnen delen.

De oplossing maakt social networking binnen het bedrijf mogelijk zodat het identificeren van experts op verschillende gebieden en het aanmaken van teamwerkruimtes kinderspel worden. Teamwerk en het delen van kennis is namelijk een ingebouwde werkgroepfunctie. Dankzij het geautomatiseerde revisieproces is in één oogopslag te zien of er werk moet worden nagekeken, of er feedback moet worden gegeven en of er correcties moeten worden doorgevoerd.
Comments